Trabzon'da fındık hırsızlarına kriminal inceleme

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’un Araklı İlçesinde bir evin kapısını kıran hırsızlar ev içerisinde bulunan ve 14 adet çuval içerisinde 600 kilo fındığı çalarak kayıplara karıştı. Ev sahibi N.Y, Jandarma Karakoluna giderek evinin soyulduğunu söyleyerek

Trabzon'da fındık hırsızlarına kriminal inceleme

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’un Araklı İlçesinde bir evin kapısını kıran hırsızlar ev içerisinde bulunan ve 14 adet çuval içerisinde 600 kilo fındığı çalarak kayıplara karıştı. Ev sahibi N.Y, Jandarma Karakoluna giderek evinin soyulduğunu söyleyerek yardım istedi. Olay yerine giden ilçe Jandarma ekipleri; Trabzon İl Jandarma Komutanlığı Olay Yeri İnceleme (OYİ) Ekiplerini hırsızlığın olduğu eve çağırarak en küçük ayrıntıya kadar detay yaparak inceleme yapmasını istedi.

EN İNCE DETAYA KADAR ARAMA

İl Jandarma OYİ ekipleri; Fındıkların bulunduğu evin odasında yapmış olduğu çalışmada hırsızlara ait olduğu anlaşılan 1 adet ayak izi ve 8 adet saç kılına ulaşırken fındıkların taşınmasında kullanılan halıfleks parçasını da olay yerinden alarak incelemek üzere karakola getirdi. Evde yaşayan H.Y, A.Y, İ.Y ve Y.K’nın da parmak izi ve saç numenlerini alan jandarma ekipleri 4 şahsın vermiş olduğu ifade doğrultusunda fındıkları çaldığı iddia edilen F.M’yi bulunması için çalışma başlatıldı.

KRİMİNAL İNCELEME OLAYI ÇÖZECEK

Olay yerinde ekiplerin yapmış olduğu çalışmada toplanan numuneler Cumhuriyet Başsavcılığına gönderdi. Savcılıktan alınan izinle numuneler üzerinde yapılacak kriminal inceleme sonrası hırsızın F.M’mi yada başka birimi olduğu ortaya çıkacak. Öte yandan jandarma ekiplerinin son dönemlerde ilçede artan fındık hırsızlarını bulmak için en ince detaya kadar araştırma yaptığı ortaya çıktı.

Haber : Şükrü Üçüncü 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel