Trabzon'da fidan dağıtımında izdiham

Trabzon’da, Orman Bölge Müdürlüğü'nce yaklaşık 5 bin fidan ücretsiz olarak dağıtıldı. Fidanların dağıtımı sırasında izdiham yaşandı.Meydan Parkı Atatürk Alanı’nda Orman ve Su İşleri Bakanlığı Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü tarafından 5 bin fidan dağıtılmay

Trabzon'da fidan dağıtımında izdiham

Trabzon’da, Orman Bölge Müdürlüğü'nce yaklaşık 5 bin fidan ücretsiz olarak dağıtıldı. Fidanların dağıtımı sırasında izdiham yaşandı.
Meydan Parkı Atatürk Alanı’nda Orman ve Su İşleri Bakanlığı Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü tarafından 5 bin fidan dağıtılmaya başlandı. Fidanları ücretsiz olduğu gören vatandaşlar, bir anda dağıtılan fidanlardan alabilmek için kurulan standa akın etti. Bazı kadınların ezilme tehlikesi yaşadığı fidan dağıtımında birçok fidan izdiham sırasında yere düştü.
Dağıtımın ardından bir açıklama yapan Trabzon Orman Bölge Müdürü Mustafa Gediklili, Trabzon’un daha yeşil bir görünüme ulaşması için çalışmaların sürdüreceklerini belirterek, vatandaşlara ve öğrencilere bundan sonra fidan dağıtımının tekrar yapılacağını söyledi.
Öte yandan, Orman Bölge Müdürlüğü tarafından dağıtılan 5 bin fidanın fıstık çamı, sedin ve ıhlamur fidanları olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel