Trabzon'da 'Fetih' konseri

Trabzon’un Fethinin 549. ile Cumhuriyetin 87. yıldönümü anısına Hüseyin Kazaz Kültür Merkezi'nde düzenlenen konserde Belediye Türk Halk Müziği Korosu’nun seslendirdiği koro ve solo türküler izleyenlerden alkış aldı. Şef İhsan Eyüboğlu yönetiminde birbirin

Trabzon'da 'Fetih' konseri

Trabzon’un Fethinin 549. ile Cumhuriyetin 87. yıldönümü anısına Hüseyin Kazaz Kültür Merkezi'nde düzenlenen konserde Belediye Türk Halk Müziği Korosu’nun seslendirdiği koro ve solo türküler izleyenlerden alkış aldı.

 

Şef İhsan Eyüboğlu yönetiminde birbirinden güzel eserlerin seslendirildiği konserde konuşan Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı Ergin Aydın, aynı hafta içersinde Trabzon’un Fethi ve Cumhuriyet Bayramını kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “ Bir kültür ve sanat kenti olan Trabzon’da Fetih ve Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla birçok etkinlik yapılıyor. Trabzon’un Fethinin 549 ve Cumhuriyetimizin kuruluşunun 87. yıldönümü anısına Belediyemiz Türk Halk Müziği korosunun düzenlediği böylesine güzel etkinliğe katılan ve katkı veren herkese teşekkür ediyorum. Trabzon Belediyesi olarak kültürel ve sanatsal etkinliklere katkı vermeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

 

Başkan Yardımcısı Aydın konser sonunda verdikleri muhteşem konserden dolayı Trabzon belediye Korosunu tebrik ederek şef İhsan Eyüboğlu’na çiçek verdi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel