Trabzon'da Fasl-ı Şahane..!

Birinci bölümde Fasıl grubu birbirinden güzel eserleri seslendirirken ikinci bölümde solo şarkılar söylendi. TFF Yönetim Kurulu üyesi Süleyman Atal ,Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, CHP eski il başkanı Cafer Hazaroğlu, Tevfik Serdar Sanat ve Kültür Mer

Trabzon'da Fasl-ı Şahane..!

Birinci bölümde Fasıl grubu birbirinden güzel eserleri seslendirirken ikinci bölümde solo şarkılar söylendi.

 

TFF Yönetim Kurulu üyesi Süleyman Atal ,Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, CHP eski il başkanı Cafer Hazaroğlu, Tevfik Serdar Sanat ve Kültür Merkezi Güzelleştirme Derneği Başkanı Dr.Ahmet Armutçu, TLYD Başkanı Kenan Atalay, Özdemir Hafızoğlu, Refik Karaağaçlı ve çok sayıda izleyicinin katıldığı konseri her zamanki gibi Kemal Barış kendine has uslubuyla sundu. Hasan Tahsin Öğretmen nezaretinde oluşturulan fasıl grubu Tevfik Serdar Sanat ve Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda verdiği ilk konserinde sınıfı başarıyla geçti ve olumlu izler bıraktı.

 

İkinci bölümde ise Ahmet Onur, Bengi Yoloğlu, İlhan Yavuz, Beyhan Bekar Sarıcaoğlu, Salih Kazancıoğlu ve Salim Önder sahne aldılar. Seslendirdikleri birbirinden güzel eserlerle dışarıda yağan kara rağmen salonu dolduran müzik severlerin yüreğini ısıttılar. Konserin sonunda tüm saz ekibi ve koristlere  çiçek takdim edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel