Trabzon'da evlilik öncesi eğitim programı

Trabzon’da evlilik hazırlığı içerisinde bulunan çiftlere Trabzon Belediyesi ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Evlilik Öncesi Eğitim" projesi kapsamında eğitim verileceği bildirildi.Mutlu bir evliliğin temelini atmak ve sağl

Trabzon'da evlilik öncesi eğitim programı

Trabzon’da evlilik hazırlığı içerisinde bulunan çiftlere Trabzon Belediyesi ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Evlilik Öncesi Eğitim" projesi kapsamında eğitim verileceği bildirildi.

Mutlu bir evliliğin temelini atmak ve sağlam aile bağları oluşturmak için başlatılan Evlilik Öncesi Eğitim Programı kapsamında 31 Ocak Perşembe günü saat 13.00’te, evlilik hazırlığı içerisindeki çiftlere alanında uzman kişilerce, Trabzon Belediyesi Çok Amaçlı solunun da eğitim verilecek.

Evlilik Öncesi Eğitim Programı ile ilgili yapılan açıklamada, “Evlilik uyumunda eşlerin evlilik öncesi hazırlığı çok önemlidir. Evlilikle karşılaşılabilecek sorunların çözümlerinde çiftleri destekleyici bir eğitim verilmesinin önemi gün geçtikçe artmaktadır. Bu temel ihtiyaçtan hareketle Trabzon Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü ve Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü olarak ortak düzenlenen evlilik öncesi eğitim konusunda toplumsal duyarlılığın oluşturulması amaçlanmaktadır. Program kapsamında çiftlere evlilikle ilgili gerçekçi beklentiler oluşturabilme ve etkili iletişim yolları ile ilgili bilgi verilecek. Böylece çiftlere, evliliğe iyi bir başlangıç yapabilme fırsatı verileceği düşünülmektedir” ifadelerine yer verildi.

Eğitim programına katılacak çiftlere; Aile ve Evlilik, Evlilikte İletişim ve Yaşam Becerileri, Evlilik ve Hukuk, Evlilik ve Sağlık konularında eğitim verileceği bildirildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel