Trabzon'da evlenemediği için kendini kesti!

Trabzon’da iş bulamadığı ve evlenemediği için psikolojisi bozulan bir kişi jiletle kolunu keserek intihar girişiminde bulunarak hastaneye kaldırıldı.Trabzon’un Ortahisar mahallesinde dün gece 02.00 sıralarında iş bulamadığı için evlenemediğini bu yüzden d

Trabzon'da evlenemediği için kendini kesti!

Trabzon’da iş bulamadığı ve evlenemediği için psikolojisi bozulan bir kişi jiletle kolunu keserek intihar girişiminde bulunarak hastaneye kaldırıldı.

Trabzon’un Ortahisar mahallesinde dün gece 02.00 sıralarında iş bulamadığı için evlenemediğini bu yüzden de psikolojisin bozulduğunu ileri süren 33 yaşındaki F.Ş gece geç saatlere kadar alkol aldı. Komşuları tarafından ambulansla Trabzon Numune Egitim ve araştırma hastanesine getirilen F.Ş tedavisinin ardından taburcu edildi. Çarşı Polis merkezinde ifadesi alınan F.Ş, iş aradığını, evlenmek istediğini, ancak kimsenin kendisini işe almadığını belirterek,’İş bulamadığım içinde evlenemedim. Bu nedenle olumsuz etkilendim. İkametimde biraz alkol aldım. Daha sonra da üzerinde bulunan jiletle ellerimi, kollarımı ve bacaklarımı yaraladım. Maddi durumunun kötü olduğundan evlenemedim’ diye belirtti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel