Trabzon'da eve giren eşya bırakmadı

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi Boztepe Mahallesinde evi bulunan C.K isimli şahıs bir süredir il dışında yaşıyordu. Boztepe’de bulunan evine geldiğinde ise şok oldu. Evde bulunan tüm eşyaların çalındığını gördü. Evin boş olduğunu gör

Trabzon'da eve giren eşya bırakmadı

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi Boztepe Mahallesinde evi bulunan C.K isimli şahıs bir süredir il dışında yaşıyordu. Boztepe’de bulunan evine geldiğinde ise şok oldu. Evde bulunan tüm eşyaların çalındığını gördü. Evin boş olduğunu gören C.K, Taksim polis merkezine giderek şikayetçi oldu. Buradaki ifadesinde C.K, “il dışında yaşıyorum olay yerindeki evimin eşyaları olan fırın, televizyon, şofben, 2 adet çekyat, iki adet baza, 2 adet yatak, televizyon sehpası, yemek masası ve 6 adet sandalyeyi üvey kardeşimin sattığını öğrendim. Evimi kontrol ettiğimde camının da kırılmış olduğunu gördüm ve şikayetçiyim.”dedi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel