Trabzon'da eve çağırdığı kızlar...

TRABZON – Ortahisar İlçesi 2 Nolu Beşirli Mahallesinde yaşayan 29 yaşındaki F. A’nın başına gelen olay Amerikan filmlerinde bile az rastlanır  cinstendi. Sosyal Paylaşım sitesinde tanışmış olduğu D. K. (29) ile N.B (26) eve çağıran F.A, kızlar ile cinsel

Trabzon'da eve çağırdığı kızlar...

TRABZON – Ortahisar İlçesi 2 Nolu Beşirli Mahallesinde yaşayan 29 yaşındaki F. A’nın başına gelen olay Amerikan filmlerinde bile az rastlanır  cinstendi. Sosyal Paylaşım sitesinde tanışmış olduğu D. K. (29) ile N.B (26) eve çağıran F.A, kızlar ile cinsel ilişkiye girdi. Kızlar ilişki sonrası evden ayrıldı.

Kızların evden ayrılmasının ardından evde İ Phone marka cep telefonun olmadığını fark eden F.A, başka bir telefon ile hattını arayınca ilişkiye girdiği kızların telefona cevap verdi. Kızlar kendisine; “ Bizlerle cinsel ilişkiye girdin bizde bun nedenle dolayı telefonuna el koyduk.”dedi.

İlişkiye girdiği kızların kredi kartını da aldıklarını fark eden F.A, Kızların kart ile alış veriş yaptığı 835 TL’lik harcama yaptığını öğrenince hemen polis ekiplerine giderek şikayette bulundu. Gülbahar Polis Merkezine giderek şikayetçi olan F.A, Kızların yakalanmasını istedi.

Polis ekipleri kızların yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak - Haber61.Net 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler