Trabzonda Ev Yangınları

Edinilen bilgiye göre, Düzköy ilçesinin Çayırbağı beldesinde Salih Biz'e ait evde elektrik kablolarının kısa devre yapması sonucu yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın, bitişikte bulunan Hayriye Biz'e ait eve sıçradı.Her iki evde de maddi hasara yol aç

Trabzonda Ev Yangınları

Edinilen bilgiye göre, Düzköy ilçesinin Çayırbağı beldesinde Salih Biz'e ait evde elektrik kablolarının kısa devre yapması sonucu yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın, bitişikte bulunan Hayriye Biz'e ait eve sıçradı.

Her iki evde de maddi hasara yol açan yangın Çayırbağı Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürüldü. Ölen ya da yaralananın olmadığı yangında, her iki evde yaklaşık 20 bin YTL maddi hasarın meydana geldiği öğrenildi.

Arsin ilçesinin Çubuklu köyünde ise Nezire Bahtiyar'a ait evde elektrik kablolarının kısa devre yaparak alev alması neticesinde çıkan yangında evin büyük bölümü yandı.

Ölen ya da yaralananın olmadığı yangında önemli miktarda maddi hasar meydana geldi. Her iki yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler