Trabzon'da ev toprak altında: 2 ölü

Trabzon’un Araklı ilçesi Aytaç köyünde meydana gelen heyelanda toprak altında kalan anne ile kızının birbirine sarılı vaziyetteki cesetlerine ulaşıldı.  Trabzon’da 2 gündür etkili olan sağanak yağışlar sonrasında Araklı ilçesi Aytaç köyüne bağlı Kıyıdış m

Trabzon'da ev toprak altında: 2 ölü

Trabzon’un Araklı ilçesi Aytaç köyünde meydana gelen heyelanda toprak altında kalan anne ile kızının birbirine sarılı vaziyetteki cesetlerine ulaşıldı. 

 

Trabzon’da 2 gündür etkili olan sağanak yağışlar sonrasında Araklı ilçesi Aytaç köyüne bağlı Kıyıdış mezrasında meydana gelen heyelan 2 kişinin ölümüne neden oldu.

33.jpg

300 metrelik alanda meydana gelen heyelanda yamaçtan kopan yaklaşık 200 tonluk kayalar ve büyük toprak kütlesi kayarak Fadime Öztürkoğlu (55) ve kızı Münevver Öztürkoğlu’nun (18) da bulunduğu mezra evi ile birlikte 2 evine daha toprak altında kalmasına neden oldu.

 

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Heyelan sonucu 3 ev toprak altında kalırken, 6 hayvan da telef oldu. Toprak kütlesinin altında kalan evlerinde hayatını kaybeden anne Fadime Öztürkoğlu (55) ile kızı Münevver Öztürkoğlu’nun (18) birbirine sarılı şekilde cesetlerine ulaşılırken, cesetlerin bulunduğu yerden çıkartılması için Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, AKUT ve jandarma ekipleri çalışma yürütüyor.

4.20120608202632.jpg

Öte yandan toprak altında kalan diğer 2 evde kalan köylülerin heyelan ile birlikte oluşan gürültüyü duyarak son anda evlerini terk ederek ölümden kurtuldukları öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel