Trabzon'da esrar satıcısına şok baskın

 Trabzon’un Of İlçesi İkidere köyünde Trabzon il jandarma komutanlığı kaçakçılık ve organize suçlar grup komutanlığının yapmış olduğu başarılı operasyonda satışa hazır 10 kilo 200 gram kubar esrar ele geçirildi .Kurban bayramı arifesinde başarılı bir oper

Trabzon'da esrar satıcısına şok baskın

 

Trabzon’un Of İlçesi İkidere köyünde Trabzon il jandarma komutanlığı kaçakçılık ve organize suçlar grup komutanlığının yapmış olduğu başarılı operasyonda satışa hazır 10 kilo 200 gram kubar esrar ele geçirildi .

Kurban bayramı arifesinde başarılı bir operasyona imza atan jandarma ekipleri S.K’nın evinde ve uzantılarında yapmış oldukları başarılı çalışmalara sonuç ele geçirdikleri uyuşturucu maddeleri imha ettiler.

Trabzon il jandarmanın uyuşturucu ile mücadeledeki karalılığına yardımcı ola narkotik köpeği Çirkin ile tacirlere göz açtırılmıyor.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel