Trabzon’da esrar ormanı

 Trabzon İl Jandarma Kaçakçılık ve Organize Suçlar komutanlığına bağlı ekipler Trabzon Merkeze bağlı Düzyurt köyünde yapmış olduğu operasyonda yakaladıkları dişi Hint kenevirlerini görünce şaşkına döndüler.Elde edilen bilgiye Y.K isimli şahıs hakkında ihb

Trabzon’da esrar ormanı

 

Trabzon İl Jandarma Kaçakçılık ve Organize Suçlar komutanlığına bağlı ekipler Trabzon Merkeze bağlı Düzyurt köyünde yapmış olduğu operasyonda yakaladıkları dişi Hint kenevirlerini görünce şaşkına döndüler.

Elde edilen bilgiye Y.K isimli şahıs hakkında ihbarı değerlendiren Jandarma ekipleri Düzyurt köyünde Y.K’ya ait evde ve eklentilerinde arama yaptı. Y.K’nın evinde yaptıkları aramada bir ize rast gelemeyen Jandarma ekipleri aynı şahsa ait tarlada 5 metreden uzun Hint kenevirlerini görünce şaşkınlığını gizleyemedi.

Mısır tarlasının orta kısmına dikili vaziyette buldukları Hint kenevirleri fasulye çubukları ile dik bir biçimde bağlanarak uzatılmış şekilde bulundu. Yaklaşık 145 kök olan Hint kenevirlerine müdahale etmek isteyen Jandarma personeline zorluk çıkarmak isteyen tarla sahibi Y.K yetiştirmiş olduğu köpeği çözerek Hint kenevirlerine doğru gönderdi. Bir süre köpeğin zorluk çıkarması jandarma personelinin işini zorlandırsa da ekipler köpeği sakinleştirip kenevirleri imha ettiler.

Hint kenevirlerinin sahibi olan Y.K jandarma personellerince göz altına alındı.

esrar2.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler