Trabzon'da esnafa özel sağlık indirimi

TESOB VE Özel Karadeniz Hastanesinin yapmış olduğu protokolde Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine bağlı 30.000 ( otuz bin) Esnaf ve sanatkar ile 150.000 (Yüzeli Bin ) civarı Birinci derece yakın akrabalarını, birlik ve oda personellerini ve bun

Trabzon'da esnafa özel sağlık indirimi

TESOB VE Özel Karadeniz Hastanesinin yapmış olduğu protokolde Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine bağlı 30.000 ( otuz bin) Esnaf ve sanatkar ile 150.000 (Yüzeli Bin ) civarı Birinci derece yakın akrabalarını, birlik ve oda personellerini ve bunları 1.derecedeki yakınlarını kapsıyor.

Özel Karadeniz Hastanesinin indirim yapacağı  Hizmet listesi ;

1.- Ayakta Tanı / Tedavi Hizmetleri için %30 indirimli

2.- Yatarak Tanı / Tedavi Hizmetleri, Küçük ve Büyük Cerrahi İşlemler, Ameliyat ve Otelcilik Hizmetleri için % 15 indirimli

3.- Herhangi bir nedenden ötürü sağlık güvencesi aktif olmayan üyelere ise yapılan Hizmet için TTB Üzerinden %25 indirimi kapsamaktadır.

TESOB Başkanı Metin Kara “Esnafın Hizmetlerinden daha kolay ve daha güvenli faydalanması noktasında Özel Karadeniz Hastanesi ile yapmış olduğumuz protokol tüm Esnafımıza hayırlı olsun TESOB olarak her zaman Esnafımızın yanında onlara hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler