Trabzon'da esnaf eğitilecek

23-30 Temmuz 2011 tarihleri arasında Trabzon’da yapılacak 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları nedeniyle Trabzon’daki esnaflara yönelik eğitim programları uygulanacak.Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, EYOF Trabzon 201

Trabzon'da esnaf eğitilecek

23-30 Temmuz 2011 tarihleri arasında Trabzon’da yapılacak 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları nedeniyle Trabzon’daki esnaflara yönelik eğitim programları uygulanacak.

Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, EYOF Trabzon 2011 Genel Koordinatörü Nihat Doker’i ziyaret ederek konu ile ilgili olarak görüş alış-verişinde bulundu.

Metin Kara, olimpiyatları Trabzon adına çok önemsediklerini ve bu nedenle esnaf olarak üzerlerine düşen görevi en iyi ve azami şekilde yerine getirebilmek için herkes ve herkesim ile işbirliği yapacaklarını söyledi.Metin Kara; “Öncelikle hizmet verecek esnafımızın eğitimi önemli. Bunun için başta oyunlar genel koordinatörlüğü olmak üzere ilgili kuruluşlarla işbirliği yapmayı düşündük. Olimpiyatlarla ilgili üzerimize ne düşerse azamisini yapmamız gerekiyor, yapacağız da” ded.

iNihat Doker’de, esnafın eğitimi ile ilgili Kültür ve Turizm Bakanlığı ile görüşmeler yaptıklarını ve bu programla eğitimlere Mayıs ayında başlamayı planladıklarını belirterek, “Öncelikle otel ve lokanta personeli ile dolmuş sürücülerine yönelik eğitim kursları düzenlenecek. Başta TESOB olmak üzere Valilik, Belediye ve KTÜ ile bu konuda her türlü işbirliğini yapacağız. Hedefimiz hem yarışmalarda, hem de verilecek hizmette en iyisini sunmak” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel