Trabzon'da Eski sevgili dehşeti

 Trabzon’un İskender Paşa Mahallesinde yaşayan E.U (27) evine gelen eski erkek arkadaşı tarafından darp edildiği iddiası ile polisten yardım istedi. Karakolda vermiş olduğu ifadede E.U, “ evime giren eski erkek arkadaşım evde bulunan evlilik çeyizlerimi k

Trabzon'da Eski sevgili dehşeti

 

Trabzon’un İskender Paşa Mahallesinde yaşayan E.U (27) evine gelen eski erkek arkadaşı tarafından darp edildiği iddiası ile polisten yardım istedi. Karakolda vermiş olduğu ifadede E.U, “ evime giren eski erkek arkadaşım evde bulunan evlilik çeyizlerimi komple kırdı. Sonrasında beni Fatih parkına getirerek başıma silah dayadı ve beni öldürmek istedi. Bana seni çok seviyorum başkasıyla olamazsın benle evleneceksin.”dedi.  Eski erkek arkadaşının bir an boşluğundan yararlanan E.U kaçarak karakola sığındı.  Polis ekipleri E.U’nun vermiş olduğu eşkal doğrultusunda harekete geçti ve yakalamak için çalışma başlattı.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel