Trabzon'da eski belediye yeni karakol!

Trabzon’da kapanan Kaşüstü belediye binasının karakol olarak hizmete gireceği iddia edildi.30 Mart Mahalli idare seçimlerinin ardından Büyükşehir olan Trabzon’da Büyükşehir sınırlarına dâhil edilen Kaşüstü beldesi başta olmak üzere birçok beldenin belediy

Trabzon'da eski belediye yeni karakol!

Trabzon’da kapanan Kaşüstü belediye binasının karakol olarak hizmete gireceği iddia edildi.

30 Mart Mahalli idare seçimlerinin ardından Büyükşehir olan Trabzon’da Büyükşehir sınırlarına dâhil edilen Kaşüstü beldesi başta olmak üzere birçok beldenin belediye binası kapatılmıştı. Boş kalan belediye binalarının ne olacağı tartışılırken Kaşüstü belediye binasının karakol olarak hizmete girmesi gündeme geldi.

TRABZON BU BÖLGEYE DOĞRU BÜYÜYOR

Trabzon Adliyesi’nin buraya taşınması, Kaşüstü Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin burada olması, yeni açılan iş yerleri, yapılan konutlar, alışveriş merkezi, mevcut ve yeni yapılmakta olan oteller ile Trabzon’un bu bölgeye doğru büyümesi de göz önüne alınarak güvenliğin sağlanması ve yaşanabilecek olumsuzluklara anında müdahale edilebilmesi için bir karakolun burada olması gerektiği düşünülüyor. Şuanda karakolun yapılması için en uygun binanın da boş olan Kaşüstü belediye binası olduğu belirtiliyor.

BURAYA KARAKOL ŞART!

Vatandaşlar da nüfusun artması nedeniyle bu bölgede olumsuz olayların artmasından endişeli.  Kaşüstü’nde yaşayan vatandaşların ortak görüşünün de bölgedeki yatırımlarla birlikte insanların daha fazla ziyaret ettiği bölgenin daha güvenli bir konuma gelmesi için karakol yapılmasından yana olduğu öğrenildi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler