Trabzon'da eşi ilişkiye girmek istemeyince

 Trabzon’da cinsel ilişkiye girmeyen 27 yıllık eşini süpürgenin sapıyla döverek hastanelik eden adam 4 ay hapis cezasına çarptırıldı.Trabzon görülen davanın karar duruşmasında hakim karşısına çıkan koca M.S. (56) ve eşi S. S. (47) çifti hazır bulunarak so

Trabzon'da eşi ilişkiye girmek istemeyince

 

Trabzon’da cinsel ilişkiye girmeyen 27 yıllık eşini süpürgenin sapıyla döverek hastanelik eden adam 4 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Trabzon görülen davanın karar duruşmasında hakim karşısına çıkan koca M.S. (56) ve eşi S. S. (47) çifti hazır bulunarak son savunmalarını yaparak bir birlerine karşı suçlamalarda bulunmaya devam ettiler. Sulh Ceza mahkemesinde görülen davanın karar duruşmasında mahkeme heyeti M.S’yi “Kasten yaralama, tehdit ve Hakaret” suçlamasıyla 4 ay hapis cezasına çarptırdı. Ayrıca mahkeme başkanı, M.S’nin adli sicilinin temiz olması ve duruşmalardaki iyi halini de göz önünde bulundurarak Hükmün geri bırakılmasına karar vererek cezayı erteledi.

BANA YANAŞMIYORDU. ÇILDIRDIM

Kendisiyle ilişkiye girmek istemeyen eşini süpürgenin sapıyla dövdüğü gerekçesiyle hakkında 6 aydan 1 yıla kadar hapis istemiyle dav a açılan M. S. Yaptığı son savunmasında ise, “Son iki yıldan beri eşinin kendi ihtiyaçlarını karşılamadığı için sıkıntı yaşadıklarını ve bu yüzden de tartışıyorduk. Eşim 2 yıldan beri benimle ilişkiye girmiyor. Bana yanaşmıyordu. Benim tüm ısrarlarıma rağmen beni tersliyor ve benimle yatmak istemiyordu. Bu yüzden tartıştık. Kendisi mutfaktan ekmek bıçağını alarak elime sapladı. Bende evde bulunan bir metre uzunluğundaki süpürgenin sapıyla kendisini dövmeye başladım. Ben onu dövmeseydim o beni öldürecekti” diye ifade son savunmasını yaptı.

TEHDİT VE HAKARETLERDEN SONRA OLMAZ

Kocasının cinsel ihtiyaçlarını karşılamadığı gerekçesiyle kocası tarafından süpürgenin sapıyla dövülerek hastanelik olan S. S, yaptığı son savunmasında ise,”27 yıllık bir evliliğimiz var. Eşim bana devamlı hakaretlerde bulunup beni aşağılıyor. Sonra da tüm bunları unutup benimle ilişkiye girmek istiyor. Ben ise bu kadar tehdit ve hakaretlerinden sonra kendisiyle yatmak istemiyorum. Kendisinden davacıyım. Ve kendisinden boşanmak için de Aile mahkemesine baş vurup kendisinden boşanacağım” dedi..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel