Trabzon'da Erdoğdu ağaçlandırılıyor

Trabzon'da genişletme çalışmaları devam eden Erdoğdu Yolu'nun tamamlanan bölümüne ağaç dikildiği bildirildi. Trabzon Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Belediye ile Karayolları tarafından genişletme çalışmaları hızlı şekilde devam eden E

Trabzon'da Erdoğdu ağaçlandırılıyor
Trabzon'da genişletme çalışmaları devam eden Erdoğdu Yolu'nun tamamlanan bölümüne ağaç dikildiği bildirildi.
 
Trabzon Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Belediye ile Karayolları tarafından genişletme çalışmaları hızlı şekilde devam eden Erdoğdu Yolu'nda yapımı tamamlanan bölümlerinin ağaçlandırıldığı belirtildi.
 
Açıklamada, yolun Atapark ile İsmetpaşa İlköğretim Okulu arasında yapımı tamamlanan bölümündeki orta refüje belediye ekiplerince çınar ve alev ağaçları dikildiği anlatılarak, bu yılın sonuna kadar genişletme çalışmaları tamamlanacak yolda vatandaşların rahat ve yeşil bir ortamda seyahat imkanını bulacağı kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel