Trabzon'da Erdoğan hazırlığı

Cumhurbaşkanı sıfatıyla ilk kez Trabzon’u ziyaret edecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ için Trabzon’da hummalı bir çalışma yapılıyor. Bu organizasyonun hazırlığında "Yeni Türkiye Platformu" adı altında kurulan yeni bir platform gönüllü olarak k

Trabzon'da Erdoğan hazırlığı

Cumhurbaşkanı sıfatıyla ilk kez Trabzon’u ziyaret edecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ için Trabzon’da hummalı bir çalışma yapılıyor. Bu organizasyonun hazırlığında "Yeni Türkiye Platformu" adı altında kurulan yeni bir platform gönüllü olarak katkı sağlıyor. Yeni Türkiye  Platformunun mitingle ilgili yapmış olduğu çalışmalar dikkat çekerken gazete ve bilbordlarda yapmış olduğu ilanlarla ve değişik sloganlar eşliğinde SMS ile Trabzonlu vatandaşların ilgisini çekti. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzon ziyaretiyle ilgili şehirde hummalı bir hazırlık  yapıldığını ifade eden "Yeni Türkiye Platformu" üyeleri bizler gönüllük esasıyla kendiliğinden oluşan bir platformuz. İsimlerimizin hiçbir önemi yok. Burada önemli olan Trabzon olarak bir araya  gelmektir. Önemli olan Trabzon sevdası, Türkiye sevdası ve bunları içinde barından Recep Tayyip  Erdoğan Sevdasıdır. Bizde bu bilinçle hareket ederek Cumhurbaşkanımız Sn. Erdoğan’ın Trabzon’a gelmesini heyecanla bekliyor ve onu en iyi şekilde ağırlamak istiyoruz. Yüzde 71 ile Cumhurbaşkanlığı  seçiminde evet diyerek Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı bağrına basan Trabzonlular yine alanı  dolduracaklarına inanıyoruz. Vefa örneğiyle her zaman örnek olan Sayın Cumhurbaşkanımız bunu ilk mitingini şehrimize yaparak bir kez daha Trabzon sevdasını kanıtlamış olacaktır. Bu yüzden bütün hemşerilerimizle birlikte bu vefalı dostun mitinginde bulunmalıyız. Tüm hemşerilerimizi 10 Ekim  Cuma Günü 13.00 de Meydan’da mitinge davet ediyoruz” dediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel