Trabzon'da enteresan olay

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi Gazipaşa Mahallesinde bulunan bir okula giden kızgın veli, kızının görevli olduğu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramına katılmadığı gerekçesi ile ceza veren müdürü silah ile tehdit etti. Edinilen bilgiye göre;

Trabzon'da enteresan olay

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi Gazipaşa Mahallesinde bulunan bir okula giden kızgın veli, kızının görevli olduğu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramına katılmadığı gerekçesi ile ceza veren müdürü silah ile tehdit etti. Edinilen bilgiye göre; 45 yaşındaki S.E’nin kızı 29 Ekim etkinliklerinde görevliyken katılmadığı gerekçesi ile disiplin cezası aldı. Bu durum üzerine kızının okuduğu okula giden veli okul müdürü ile tartışarak okuldan ayrıldı.

Okul müdürü İ.B, Taksim Polis Merkezine giderek veliden şikayetçi oldu ve silah ile S.E’nin makam odasındaki masaya zarar verdiği iddiasında buldundu. Müdürün şikayeti üzerine harekete geçen polis ekipleri; kızgın veliyi polis merkezine getirerek ifadesini başvurdu. Veli, müdürün iddialarını kabul etmezken olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel