Trabzon'da "Engelsiz yaşam" Tiyatrosu

6 Şubat Çarşamba günü Trabzon Hamamizade İhsan Bey Kültür merkezinde düzenlenecek olan engelsiz yaşam Tiyatrosu biletleri satışa sunuldu.Gönüllü olarak bilet satışlarını üstlenen hayırseverliği ile tanının koza iletişim genel müdürü Mustafa Taflan tüm Tra

Trabzon'da "Engelsiz yaşam" Tiyatrosu

6 Şubat Çarşamba günü Trabzon Hamamizade İhsan Bey Kültür merkezinde düzenlenecek olan engelsiz yaşam Tiyatrosu biletleri satışa sunuldu.

Gönüllü olarak bilet satışlarını üstlenen hayırseverliği ile tanının koza iletişim genel müdürü Mustafa Taflan tüm Trabzonlulardan engelli kardeşlerimize destek bekliyoruz dedi.

Karadeniz bölgesinde ilk olarak Trabzon’da sahnelenecek bu oyuna bütün Trabzonlu hayırseverlerin ilgi göstermesini isteyen Mustafa Taflan,”7 engelli kardeşimizin Trabzon Hamamizade İhsan bey kültür merkezinde sahneleyeceği bu oyun için bize başvurdular bizde ekip olarak engelli kardeşlerimize yardımcı olmak için biletlerin satışlarını üstlendik. Bu biletler 20,30 ve 50 TL olarak satışa çıkmıştır. Trabzonlu iş ve siyaset adamlarımız engellilere engel yoktur mantığıyla davranıp onları onurlandırmaları onlara büyük moral verecektir. Biletlerin yaklaşık yüzde onunun bittiğini belirten Taflan, ”Hayırsever Trabzon halkından daha fazla hassasiyet ve ilgi bekliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel