Trabzon'da engelliler unutulmadı!

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Aydoğdu ile birlikte “10-16 Mayıs Engelliler Haftası” dolayısıyla Trabzon’daki engelli dernekleriyle kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.Toplantı açılışında konuşan baş

Trabzon'da engelliler unutulmadı!

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Aydoğdu ile birlikte “10-16 Mayıs Engelliler Haftası” dolayısıyla Trabzon’daki engelli dernekleriyle kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Toplantı açılışında konuşan başkan Genç Manisa’nın Soma ilçesinde meydana gelen maden kazasının derin üzüntüsünü yaşadıklarını ifade etti. Hayatını kaybedenlerin sayısının artmaması temennisinde bulunan Genç, “son aldığımız bilgilere göre 282 işçi kardeşimiz şehit oldu. Cenab-ı Allah’tan onlara rahmetler diliyorum, ruhları şad olsun. Yakınlarına sabırlar diliyorum. Onların acısı bizim acımızdır, müşterek acımızdır. Milletimizin başı sağolsun. Cenab-ı Allah bu tür kazalardan, felaketlerden memleketimizi, bizleri muhafaza etsin.” dedi.

SİZLERLE BERABER OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Seçim döneminde şehri daha yaşanabilir kent yapma adına bütün projelerle ilgilenirken, çalışırken aynı zamanda bu şehirde yaşayan tüm kesimlere ulaşma sözü verdiklerini hatırlatan başkan Genç, “Biz engelli engelsiz diğer bütün yaşayan insanların sorunlarına el atacağız. Daha önce engelliler için düzenlenen kurs çalışmalarına aynen devam edeceğiz. Günlük hayatın kolaylaştırılması noktasında daha önce sağlanan katkıları geliştirerek devam ettireceğiz. Trabzon'da 16 tane engelli derneğimiz var. Tüm derneklerimizle daha önce olduğu gibi bundan sonra da beraber olacağız. İhtiyaçların karşılanması noktasında çalışacağız. Görevimizin bilincindeyiz." açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler