Trabzon'da engelliler için üst geçit

 Trabzon'un Akçaabat ilçesinde Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan üst geçide, belediye tarafından asansör yaptırılıyor.  Akçaabat'ın estetikten uzak ve kullanışsız üst geçitleri, birçok kesim tarafından eleştirilere neden olmuştu. Hatta bir sü

Trabzon'da engelliler için üst geçit

 

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan üst geçide, belediye tarafından asansör yaptırılıyor. 
 
Akçaabat'ın estetikten uzak ve kullanışsız üst geçitleri, birçok kesim tarafından eleştirilere neden olmuştu. Hatta bir süre önce üst geçidin altından karşıya geçmeye çalışan Menşure Öztürk (64) isimli kadın 9 Ekim 2012 günü geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirmişti. Daha sonra yaşlı kadının kalp hastası olduğu ve sağlık problemleri nedeniyle yürümekte zorluk çektiği için üst geçit yerine yoldan karşıdan karşıya geçmeyi tercih ettiği anlaşılmış ve üst geçitlere tepkiler artmıştı. Özellikle özürlü vatandaşlar, yaşlılar ve çocukların bu çalışma ile rahat bir nefes alması bekleniyor. Yapımına başlanan asansörün kısa süre içerisinde faaliyete geçmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler