Trabzon’da “Engelleri” kaldırdılar

Trabzon'da yeni kurulan ve engellilerin sanat, spor, eğitim ve bilimsel faaliyetlerde bulunmasını amaçlayan Trabzon Görme Engelliler Sanat ve Spor Kulübü Derneği'nin ilk toplantısı gerçekleştirildi.Gülbaharhatun Mahallesi'ndeki dernek lokalinde gerçekleşe

Trabzon’da “Engelleri” kaldırdılar

Trabzon'da yeni kurulan ve engellilerin sanat, spor, eğitim ve bilimsel faaliyetlerde bulunmasını amaçlayan Trabzon Görme Engelliler Sanat ve Spor Kulübü Derneği'nin ilk toplantısı gerçekleştirildi.


Gülbaharhatun Mahallesi'ndeki dernek lokalinde gerçekleşen toplantıda dernek yönetim kurulu üyeleriyle beraber, dernek üyesi birçok davetli katıldı. Derneğin amaçları ve yapacak olduğu etkinliklerin tanıtıldığı toplantıda konuşan derneğin yönetim kurulu üyesi Orhan Özen, yeni kurulan derneğin gönüllülük esasına göre işlediğini belirterek, "Kulübümüzde tüm gönüllüler becerilerine sergileme, öğrenme, birlikte düşünme ve üretme olanağı bulabilecektir. Trabzon'da görme engelliler sanat ve spor kulübü gerek yurt içi gerek yurtdışında yapılacak spor dallarında faaliyetlerde bulunup ulusal yarışmalara katılacaktır" dedi.


Yönetim kurulu başkanlığını Bülent Oskay'ın yaptığı, Trabzon Görme Engelliler Sanat ve Spor Kulübü Derneği'nin yönetim kurulunda şu isimler yer aldı: Nuri Turhan (Başkan yardımcısı), Özgür Öztürk, Orhan Özen, Tuğba Kaya, Ramazan Sönmez, Abdurrahman Aydın, Muhammed Kandil, Adil Çelik, Levent Tokdemir.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel