Trabzon'da 'Engel'ler aşılıyor

Özürlüler Destek Programı çerçevesinde  “Engelsiz Yaşama Engelsiz Destek” Hayatı Paylaşmak için Engel Tanımıyoruz projesinin toplantısı bugün Usta Otel’de yapıldı.Program Trabzon Valisi Dr Recep Kızılcık, Trabzon Belediye Başkanı Dr Orhan Fevzi Gümrükçüoğ

Trabzon'da 'Engel'ler aşılıyor

Özürlüler Destek Programı çerçevesinde  “Engelsiz Yaşama Engelsiz Destek” Hayatı Paylaşmak için Engel Tanımıyoruz projesinin toplantısı bugün Usta Otel’de yapıldı.

Program Trabzon Valisi Dr Recep Kızılcık, Trabzon Belediye Başkanı Dr Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Selim Çelenk’in yanı sıra projeye katkı veren Sivil toplum örgütleri ,öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından proje alanında yapılan çalışmalarla ilgili Proje ortaklarından Trabzon Ticaret Meslek Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan slayt gösterisi sunuldu.

Vali Kızılcık Engellilere destek alanında yapılan çalışmalarda gelinen noktanın yeterli olmadığını belirterek" Engellilerinde diğer bireyler gibi topluma karışma ve kamu haklarından yararlanma hakları vardır. Her an hepimizin karşı karşıya kalabileceği bir durum. O nedenle bu konuda bilinçli davranmalıyız. Gerçek engel bir uzvumuzun eksik olması değil kalbimizdeki duyguların eksik olmasıdır.”dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler