Trabzon'da emniyetten proje

2011-2012 eğitim ve öğretim yılında İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bildirilen 15 okulda uygulanan projenin 2. basamağında Temel Yaşar Çoruh İlköğretim Okulu’nda öğrencilere el ilanları, cetvel, cep takvimi ve ailelere gönderilmek üzere mektupların d

Trabzon'da emniyetten proje

2011-2012 eğitim ve öğretim yılında İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bildirilen 15 okulda uygulanan projenin 2. basamağında Temel Yaşar Çoruh İlköğretim Okulu’nda öğrencilere el ilanları, cetvel, cep takvimi ve ailelere gönderilmek üzere mektupların dağıtımı yapıldı.

Projeye İl Emniyet müdürü Ertan Yavaş, Emniyet Müdür Yardımcısı Yahya Öztürk, Milli Eğitim müdürü Tamer Kırbaç, il emniyet müdür yarımcısı Atıl Çiçek, Çocuk şube müdürü Ender Türkyılmaz, Şube müdür yardımcısı Bahadır Barakalı, Toplum destekli polislik şube müdürü Sennur Doğandemir ve sosyal çalışmacı Mehtap Gülhan katıldılar.

Proje hakkında açıklama yapan Temel Yaşar Çoruh İlköğretim Okulu Müdürü Gürcan Emral, Emniyet teşkilatının her zaman yanlarında olduğunu belirterek “Onlar canla başla bizlerin güvenliği için gece gündüz çalışıyor, onlara minnettarız.

Ayrıca bu okulu bize kazandıran Temel Yaşar Çoruh Bey’e ise 2.jesti olan ve eşi adına yaptırdığı 400 kişilik konferans salonu için müteşekkiriz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel