Trabzon’da elektrik isyanı!

Trabzon’da son dönemlerde yaşanan elektrik kesintileri can sıkmaya başlarken vatandaşlar oldukça mağdur duruma düşüyor. “Büyükşehir” ünvanlı Trabzon’da skıça elektriklerin kesilmesi büyük tepki toplarken elektrik dağıtım şirketi AKSA’nın müdahale ekipleri

Trabzon’da elektrik isyanı!

Trabzon’da son dönemlerde yaşanan elektrik kesintileri can sıkmaya başlarken vatandaşlar oldukça mağdur duruma düşüyor. “Büyükşehir” ünvanlı Trabzon’da skıça elektriklerin kesilmesi büyük tepki toplarken elektrik dağıtım şirketi AKSA’nın müdahale ekiplerinin yetersizliği de çileden çıkartıyor.

Adliye ve Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin bulunduğu Yomra’nın Kaşüstü Mahallesi’nde dün akşam saatlerinden itibaren yaşanan elektrik kesintileri, yetersizliği en açık şekilde gözler önüne serdi.

Art arda yaşanan elektrik kesintilerinin ardından bölgeye gelen yetkililerin bir türlü sıkıntıyı çözememesiyle devam eden kesintiler büyük tehlikeye neden oldu.  Bölgede yaşayan vatandaşların iddialarına göre yetkililerin yaptığı yanlış işlemler sonrası bazı site ve apartmanlarda kalorifer kazanları arıza yaparak patlama tehlikesi geçirdi. Bir çok vatandaşında elektronik malzemelerinde arıza yaşandığı şikayeti alındı.

Bunun üzerine tepki gösteren bölge esnafı ile vatandaşlar “ Trabzon’da  yaşam alanının kaydığı bölge olan Kaşüstü’nde düştüğümüz durum içler acısı. İşi bilmeyen insanları çözüm konusunda buraya gönderdiler.  AKSA’nın artık bu işe çeki düzen vermesi gerekir” şeklinde sitem ettiler.

Öte yandan AKSA'dan yapılan açıklamada bir çok ilçe olmak üzere Trabzon'un genelinde arızalar nedeniyle bugün saat 18.00'e kadar elektrik kesintilerinin devam edeceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel