Trabzon'da elektik kesintisi olursa

Haber61 – Haber Merkezi - Trabzon’da son dönemlerde sık sık kesilen elektrikler vatandaşları canından bezdirir oldu.  TEDAŞ’ın özelleşmesi sonrası bazı şirketlerin ihaleye girerek Trabzon’a elektrik dağıtımı hak kazınırken bu firmalar  hemen hemen her gün

Trabzon'da elektik kesintisi olursa

Haber61 – Haber Merkezi - Trabzon’da son dönemlerde sık sık kesilen elektrikler vatandaşları canından bezdirir oldu.  TEDAŞ’ın özelleşmesi sonrası bazı şirketlerin ihaleye girerek Trabzon’a elektrik dağıtımı hak kazınırken bu firmalar  hemen hemen her gün farklı semt ve ilçelerde uygulamış olduğu elektrik kesintisi ev eşyalarında da arızalara neden oluyor.

Bizde Haber61 olarak elektrik kesintilerinden evinde beyaz eşyası bozulanlar haklarını arayabilmesi için araştırma yaptık. Hukukçular, “Kesintinin yaşanmış olduğu ildeki tüketici mahkemesine giderek şikayetçi olabilir dava açabilirisiniz. Beyaz eşyaların bozulmasında dava açabilir hatta tazminat davası da açıla bilinilir.

Bu tür davarlın çoğunlunda elektrik kesintisi yapan firma tazminata mahkûm edilir. Öte yandan; elektrik şebekesinden sorumlu firmanın duyuru yaparak vatandaşı bilgilendirmesi gerekli bu bilgilendirme olmayınca yapmış olduğu kesintiden doğan tüm aksaklıkları kendisi ödeyerek  yeniden yapar.”bilgisini verdiler.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler