Trabzon'da eğitimcilere belge

 Trabzon'da, sağlık personeli eğitimine destek veren eğitimcilere teşekkür belgesi verildi. Trabzon Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Toplantı Salonunda gerçekleşen belge törenine, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Mustafa Dereli, Acil Sağlık Hizmetler

Trabzon'da eğitimcilere belge

 

Trabzon'da, sağlık personeli eğitimine destek veren eğitimcilere teşekkür belgesi verildi.

Trabzon Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Toplantı Salonunda gerçekleşen belge törenine, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Mustafa Dereli, Acil Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Dr. Serdar Küçük, Acil Sağlık Hizmetleri Başhekimi Dr. Eray Uslu, Bölge Eğitim Koordinatörü Dr. Ebru Çelik ve eğitimci sağlık personeli katıldı.

Dereli, burada yaptığı konuşmada, acil sağlık hizmetlerinin her geçen gün daha kaliteli hale geldiğini ve bunda eğitim hizmetlerinin büyük önem arz ettiğini söyledi.

Tıpın sürekli gelişen ve değişen bir meslek dalı olduğunu belirten Dereli,

"Hergün bir yenilik ile karşılaşmaktayız. Bu gelişmeleri sağlık personelinin de yakından takip etmesi, verilecek olan hizmetin kalitesini de artırmaktadır. Bu manada, eğitim hizmetinde görev alanların yaptıkları işin ne kadar önemli olduğu ortaya çıkmaktadır. Eğitim hizmetini bir karşılık beklemeksizin gönüllük esasına bağlı olarak yaptığınız için sizlere teşekkür ediyorum" dedi.

Bölge Eğitim Koordinatörü Dr. Ebru Çelik ise bölge eğitim merkezi olarak Ordu, Giresun, Gümüşhane, Artvin, Rize ve Trabzon'da acil servis ve 112 ambulanslarında çalışan sağlık personeline, Sağlık Bakanlığının şart koştuğu modül eğitimler olan travma ve resüsitasyon, temel modül, çocuklarda ileri yaşam desteği ve ileri sürüş teknikleri eğitimlerinin verildiğini söyledi.

Çelik, uygulamalı ve teorik olarak 5 gün devam eden eğitimlerde toplam 109 farklı kurs düzenlendiğini ve 2 bin 573 kursiyerin eğitim aldığını belirtti.

Kurslarda görev alan eğitimci sağlık personeline teşekkür belgesi verildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel