Trabzon'da Durdurulan Otomobil arandı

Trabzon'da durdurulan otomobilde gümrük kaçağı 1990 paket sigara ile 10 şişe içki ele geçirildi, olayla ilgili sürücü gözaltına alındı. Trabzon Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Ö.C'nin Rize'den getireceği

Trabzon'da Durdurulan Otomobil arandı

Trabzon'da durdurulan otomobilde gümrük kaçağı 1990 paket sigara ile 10 şişe içki ele geçirildi, olayla ilgili sürücü gözaltına alındı. 

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Ö.C'nin Rize'den getireceği gümrük kaçağı sigara ve içkileri Trabzon'da satacağı ihbarı üzerine, Karadeniz Sahil Yolu'nun Karadeniz Teknik Üniversitesi C Kapısı mevkisinde beklemeye başladı. Bir süre sonra otomobiliyle söz konusu mevkiden geçen Ö.C, olayda başka şüpheli ya da şüphelilerin bulunup bulunmadığının tespit edilerek yakalanması amacıyla takibe alındı. 

Erdoğdu Mahallesi'nde durdurularak aranan araçta, gümrük kaçağı 1990 paket sigara ile 10 şişe içki ele geçirildi. Şüpheli Ö.C. gözaltına alındı, otomobile el konuldu. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel