Trabzon'da Dünya çocuk kitapları haftası

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, İl Halk Kütüphanesi'ndeki etkinlikte yaptığı konuşmada, çocuklara erken yaşlarda kitap okuma alışkanlığının kazandırılması bakımından bu etkinliğin önem arz ettiğini belirterek, ''Burada çocuklarımız erken yaşlarda kitap oku

Trabzon'da Dünya çocuk kitapları haftası

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, İl Halk Kütüphanesi'ndeki etkinlikte yaptığı konuşmada, çocuklara erken yaşlarda kitap okuma alışkanlığının kazandırılması bakımından bu etkinliğin önem arz ettiğini belirterek, ''Burada çocuklarımız erken yaşlarda kitap okuma alışkanlığını kazanırken hem kültürel hem de sosyal hayatlarına katkı veriyorlar'' diye konuştu.    

Etkinliğin, çocukların yaşayarak karakterlerini geliştirmeleri için önemli olduğunu ifade eden Vali Kızılcık, şunları kaydetti: 
     
''Öğrencilerimizin kabiliyetlerini geliştirme yönünde idare olarak bizler fırsatları artırma hedefindeyiz. Kütüphaneye üye olan öğrenci sayımız 3 bine yaklaştı. Bunu niçin 30 binlere, 100 binlere yaklaştırmayalım- Çocuklarımızın geleceğinin daha aydınlık ve güzel olacağına inanıyorum.'' 
 
Konuşmaların ardından Vali Kızılcık'a Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından teşekkür belgesi verildi. Vali Kızılcık, en çok kitap okuyan çocuklara hediyeler verdi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel