Trabzon'da Dükkanda silahlı kavga

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’un Beşikdüzü İlçesinde uyuşturucu madde nedeni ile çıkan tartışmada silahlar konuştu. Edinilen bilgiye göre; K.. ve O.. isimli şahsılar K.B adından bir şahsın iş yerine gittiler. Bir süre sonra şahıslardan K.. diğerleri i

Trabzon'da Dükkanda silahlı kavga

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’un Beşikdüzü İlçesinde uyuşturucu madde nedeni ile çıkan tartışmada silahlar konuştu. Edinilen bilgiye göre; K.. ve O.. isimli şahsılar K.B adından bir şahsın iş yerine gittiler. Bir süre sonra şahıslardan K.. diğerleri ile tartışmaya başladı. Belinden çıkardığı silah ile ateş etti. K.. daha sonra olay yerinden kaçtı. K.B, şahıslardan şikayetçi oldu. Olayla alakalı polis inceleme başlattı. 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler