Trabzon'da domuz avına çıktı öldü

 Of ilçesinde domuz avına giden kişi, kafasına isabet eden kurşunla hayatını kaybetti.      İlçenin Gökçeoba köyünde, arkadaşları A.Ö. ve P.Ö. ile domuz avına giden Gürcan Zorlu'nun (32) başına kurşun isabet etti. Olay yerinde hayatını kaybeden Zorlu'nun

Trabzon'da domuz avına çıktı öldü
 
Of ilçesinde domuz avına giden kişi, kafasına isabet eden kurşunla hayatını kaybetti. 
     
İlçenin Gökçeoba köyünde, arkadaşları A.Ö. ve P.Ö. ile domuz avına giden Gürcan Zorlu'nun (32) başına kurşun isabet etti. Olay yerinde hayatını kaybeden Zorlu'nun cesedi, Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. 
     
A.Ö. ve P.Ö. gözaltına alındı. Zorlu'nun, kimin silahından çıkan kurşunla vurulduğunun, otopsi sonucuna göre netlik kazanacağı bildirildi. 
     
Öte yandan, inşaatlarda çalışarak geçimini sağlayan Zorlu'nun, 3 çocuğu bulunduğu ve eşinin 4 aylık halime olduğu öğrenildi. 
     

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel