Trabzon'da dolandırıcılar çetesi!

Trabzon'un Arsin ilçesinde, kendilerini pazarlamacı olarak tanıtan iki kadın tarafından bayıltılarak üzerindeki ve evindeki altın takıların gasbedildiğini öne süren kadın, polise başvurdu.Arsin ilçesi Güzelyalı Mahallesi İstiklal Caddesi'nde oturan Ayşe A

Trabzon'da dolandırıcılar çetesi!

Trabzon'un Arsin ilçesinde, kendilerini pazarlamacı olarak tanıtan iki kadın tarafından bayıltılarak üzerindeki ve evindeki altın takıların gasbedildiğini öne süren kadın, polise başvurdu.

Arsin ilçesi Güzelyalı Mahallesi İstiklal Caddesi'nde oturan Ayşe Aydın (27), Arsin İlçe Emniyet Müdürlüğüne yaptığı müracaatta, kapısını çalan iki kadının kendilerini pazarlamacı olarak tanıttığını belirtti.

Parası olmadığını söyleyerek kapıyı kapatmaya yeltendiğini anlatan Aydın, bu sırada ne olduğunu bilmediği bir madde ile bayıltıldığını belirterek ayıldığında üzerindeki yüzük, altın bileklik, bilezik, kolye ve küpeler ile yatak odasındaki altın takı setinin alındığını fark ettiğini bildirdi. Polis, eşkalleri belirlenen iki zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı. Bu arada, Aydın'ın iki çocuğunun olay sırasında evde uyumakta oldukları öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel