Trabzon'da doktorların tiyatrosu

Bu sefer sağlık taramasına değil tiyatro oynamaya gittiler.“Kalp krizi değil gülme krizi” adlı oyunuyla Türkiye’nin çeşitli illerinde turneler düzenleyen “Grup Bilmem Ne” tiyatro grubu sosyal destek projelerine bir halka daha ekledi.Mutlu Çocuklar Derneği

Trabzon'da doktorların tiyatrosu

Bu sefer sağlık taramasına değil tiyatro oynamaya gittiler.

“Kalp krizi değil gülme krizi” adlı oyunuyla Türkiye’nin çeşitli illerinde turneler düzenleyen “Grup Bilmem Ne” tiyatro grubu sosyal destek projelerine bir halka daha ekledi.

Mutlu Çocuklar Derneği Karadeniz Bölge Koordinatörlüğünce organize edilen program da Grup Bilmem ne, “ Kalp Krizi Değil Gülme Krizi” adlı oyununu Of  Serince İlköğretim okulu ve Vakfıkebir Ballı İlköğretim okulu öğrencileri için sergilediler.

540.20120526112001.jpg

Yaklaşık dört yıldır yurdun dört bir yanında sahneledikleri oyunlarla halkın olumlu tepkilerini alan “ Grup Bilmem Ne” Mutlu Çocuklar Derneği Karadeniz Bölge Koordinatörü Asım Kurumahmut’un organizesiyle  Of Serince İlköğretim Okulu ve Vakfıkebir Ballı İlköğretim okullarında gerçekleştirildi.  Doktorlardan oluşan  “Grup Bilmem Ne” doktor üyeleri Of ve Vakfıkebirli minik köy çocuklarına Sağlık taraması yerine Tiyatro ile sağlık bilinci aşıladı.  

“Grup Bilmem Ne” yönetmen ve oyuncusu Acil Uzmanı Dr. İsmet Eraydın önderliğinde sahne alan  ekip  çocukların gündelik hayatta sağlık ve ilk yardım konusunda dikkat etmeleri gereken kuralları ve   halk sağlığı konusunda hijyen, alkol ve sigara gibi zararlı maddelerin kullanımı neticesinde yaşanacak olumsuz etkenler  hakkında mesajlar verdiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel