Trabzon'da doktorlar başkanını seçti

Trabzon Tabipler Odası, yapılan olağan kongreyle yeni başkanını seçti.Eski Trabzon Aile Hekimliği Derneği (TRAHED) Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Rıza Güner, 324 oy alarak Trabzon Tabibler Odası Başkanı seçildi.Trabzon Aile Hekimliği Derneği (TRAHED) Yö

Trabzon'da doktorlar başkanını seçti

Trabzon Tabipler Odası, yapılan olağan kongreyle yeni başkanını seçti.

Eski Trabzon Aile Hekimliği Derneği (TRAHED) Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Rıza Güner, 324 oy alarak Trabzon Tabibler Odası Başkanı seçildi.

Trabzon Aile Hekimliği Derneği (TRAHED) Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Rıza Güner, Ahi Evren Kalp ve Damar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi ve yöneticisi Doç. Dr. Celal Tekinbaş ve Özel İmperial Hastanesi Çocuk Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Ali Alperen, başkanlık için yarıştı.

Yapılan oylama sonucu Dr. Ahmet Rıza Güner 324 oy , Ahi Evren Kalp ve Damar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi ve yöneticisi Doç. Dr. Celal Tekinbaş 228, Özel İmperial Hastanesi Çocuk Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Ali Alperen ise 166 oy aldı.

Bu sonuçla Dr. Ahmet Rıza Güner, 2 yıllığına Tabibler Odası Başkanlığı'na seçildi.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel