Trabzon'da doğalgaz nerede kaldı

 Trabzon’un yıllardır özlemle beklediği doğalgaz, adeta masal haline geldi.Yapım ihalesini alan firma, ihale şartnamesine göre bir yıllık süresi kalmasına rağmen 42 mahalleden sadece 4 mahalleye, gaz verebildi.42 MAHALLE BEKLİYORTrabzon’un Doğalgaz ile bu

Trabzon'da doğalgaz nerede kaldı

 

Trabzon’un yıllardır özlemle beklediği doğalgaz, adeta masal haline geldi.Yapım ihalesini alan firma, ihale şartnamesine göre bir yıllık süresi kalmasına rağmen 42 mahalleden sadece 4 mahalleye, gaz verebildi.

42 MAHALLE BEKLİYOR

Trabzon’un Doğalgaz ile buluşması adeta masal olmaya başladı.Şehrin merkezindeki 42 mahalleye yıllardır gelmesi planlanan doğalgaz hattının geleceği karanlık bir yola girmiş durumda.Sözleşme gereği 2014 yılına kadar   merkezin tüm mahallerine gaz verilmesi gerekirken ne yazık ki bugüne kadar ancak yüzde 20’lik bölümüne verilebildi.

MAZERET GÖSTERİYORLAR

Şartname gereği bir yılı kalan AKSA Karadenizgaz firmasının, iklimin ve coğrafi şartlarının özelliklerinden yakınarak ge

cikmelerin normal olduğunu  belirtmesi ise tam anlamı ile komedi. Firma ihaleyi alırken  coğrafi şartları bilmiyor muydu sorusunu somak gerek. Öte yandan taşeron firmaların sürekli çalışmayı bırakması ise  ayrı bir  sıkıntı.

Bu gidişle çok bekleriz

Trabzon İl Genel Meclis üyesi Arzu Yalçınalp sıkıntıyı belirterek ’Firmanın bir yılı kaldı. Ancak görünen o ki olmayacağı görülüyor. Plansız, programsız çalışıyorlar.Bu gidişle Doğalgazı çok bekleyeceğiz. Altyapıdan, iklimve coğrafyadan bahsediyorlar. Trabzon’un böyle olduğunu bilmiyorlarmıydı? Zaten firma bugüne kadar 4 taşeron değişti’ dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel