Trabzon'da dev kongre!

Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde (KTÜ), 15-16 Mayıs'ta "III. Ulusal Lojistik ve Tedarik Zinciri” konulu kongre düzenleneceği bildirildi.Kongre Düzenleme Kurulu tarafından yapılan açıklamada; KTÜ Endüstri Mühendisliği ve İşletme Bölümleri, Doğu Karadeniz

Trabzon'da dev kongre!

Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde (KTÜ), 15-16 Mayıs'ta "III. Ulusal Lojistik ve Tedarik Zinciri” konulu kongre düzenleneceği bildirildi.

Kongre Düzenleme Kurulu tarafından yapılan açıklamada; KTÜ Endüstri Mühendisliği ve İşletme Bölümleri, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı(DOKA), Lojistik Derneği (LODER) işbirliğinde düzenlenecek kongrenin açılışının 15 Mayıs Perşembe günü saat 9.30’da Prof. Dr. Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirileceği belirtildi.

Açıklamada, ülkemizdeki ve TR90 bölgesindeki Lojistik ve Tedarik Zinciri Yönetimiyle ilgili sorunların çözümüne yönelik konuların yenilikçi bir bakış açısıyla tartışılarak çözüm önerileri sunulacağı ifade edildi.

Çeşitli üniversitelerden araştırmacıların ve lojistik sektöründen uygulamacıların katılacağı kongrenin iki gün süreceği anlatılan açıklamada, Lojistik konusunda TR90 Bölgesi Uygulamaları, Taşımacılık Yönetimi, Lojistik Merkez, Lojistik Eğitimi, Yeşil Lojistik, Tedarik Zinciri Yönetimi, Depo Yönetimi gibi konuları içeren 100 bildirinin tartışılacağı kaydedildi.  

Ayrıca, 16 Mayıs Cuma günü saat 10.00’da TR90 bölgesindeki son lojistik gelişmelerin tartışıldığı bir panel düzenleneceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel