Trabzon'da deniz sevgisi öldürdü

Uzun yıllardır Trabzon Bayındırlık ve İskan İl Müdürlüğü’nde şoför  olarak çalışan Ali Osman İlarslan’ın balık sevgisi ölümüne sebep oldu.Tatil günlerini Beşirli’de bulunan kayığı ile balığa çıkarak geçiren İlarslan, dün akşam balık dönüşü kayığını kıyıya

Trabzon'da deniz sevgisi öldürdü

Uzun yıllardır Trabzon Bayındırlık ve İskan İl Müdürlüğü’nde şoför  olarak çalışan Ali Osman İlarslan’ın balık sevgisi ölümüne sebep oldu.

Tatil günlerini Beşirli’de bulunan kayığı ile balığa çıkarak geçiren İlarslan, dün akşam balık dönüşü kayığını kıyıya çekerken kapıldığı elektrik akımı nedeniyle ağır yaralandı.

Kayık damında ve çevrede bulunan arkadaşları tarafından hastaneye kaldırılan Ali Osman İlarslan kurtarılamayarak vefat etti.

İlarslan’ın ani ölümü uzun yıllardır çalıştığı Bayındırlık Müdürlüğü (Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü)  çalışanlarını yasa boğdu.

Haber61.net olarak kederli ailesine ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü camiasına başsağlığı dileriz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler