Trabzon'da demir atölyesinde korkunç kaza!

Haber61.net – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi Değirmendere Mahallesinde bulunan demir doğrama atölyesinde korkunç bir kaza meydana geldi.Pazar günü cumhurbaşkanlığı seçimi için oyunu kullandıktan sonra demir doğrama dükkanına giden  Adem K. de

Trabzon'da demir atölyesinde korkunç kaza!

Haber61.net – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi Değirmendere Mahallesinde bulunan demir doğrama atölyesinde korkunç bir kaza meydana geldi.

Pazar günü cumhurbaşkanlığı seçimi için oyunu kullandıktan sonra demir doğrama dükkanına giden  Adem K. demir işleme makinelerinde çalıştığı sırada bir anlık dalgınlığı ile makineye kapılarak sıkıştı.

Ağır yaralanan talihsiz işçiyi olay yerine gelen yetkililerin uzun uğraşları sonucu kurtarılarak Karadeniz Teknik Üniveristesi. Tıp Fakültesi, Farabi Hastanesinde tedavi altına alındı. Daha sonra olay yerine tekrar gelerek incelemede bulunan 112 ekipleri eli Strafor öğütme makinesine sıkışan Adem K.'nın kopan parmaklarını alarak tekrar dikilmek üzere hastaneye götürdüler.

i67f9ogm.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler