Trabzon'da dağcıları anma yürüyüşü

Gümüşhane’nin Torul İlçesi Zigana Dağı'nda 3 yıl önce meydana gelen çığ felaketinde yaşamını yitiren 10 dağcı için Trabzon'da anma yürüyüşü düzenlenecek. Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 19 Mayıs Kapalı Spor Salonu önünde Trabzon Tenis, Dağ

Trabzon'da dağcıları anma yürüyüşü

Gümüşhane’nin Torul İlçesi Zigana Dağı'nda 3 yıl önce meydana gelen çığ felaketinde yaşamını yitiren 10 dağcı için Trabzon'da anma yürüyüşü düzenlenecek. 

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 19 Mayıs Kapalı Spor Salonu önünde Trabzon Tenis, Dağcılık, Kayak İhtisas Kulübü ile Gümüşhane Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü üyeleri, Toklu Mahallesi’nde çığda ölen 10 kişi anısına yaptırılan anıta kadar yürüyüş gerçekleştirilecek.
 
Etkinliğe, Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkanlığı üyeleri Trabzon’da ki Kulüp yöneticileri ile dağcılık sporun a gönül verenle ile çığ felaketinde ölenlerin yakınları ile spor camiası üyeleri katılacak. Anma programı saat 10.00 da başlayacak olan yürüyüş 10.30 da anıt önünde yapılacak olan programla sona erecek.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel