Trabzon’da da konser vermek istiyorum

 Söylediği şarkılardan dolayı 37 yıldır ülkesine dönemeyen Kürt müziğinin önde gelen sanatçılarından Şivan Perwer, Trabzon'da konser vermeyi hayal ediyormuş.TRABZON'DA DA KONSER VERMEK İSTİYORUM Türkiye'ye dönmek istediğini belirten  Perwer, "Ben hala top

Trabzon’da da konser vermek istiyorum

 Söylediği şarkılardan dolayı 37 yıldır ülkesine dönemeyen Kürt müziğinin önde gelen sanatçılarından Şivan Perwer, Trabzon'da konser vermeyi hayal ediyormuş.

TRABZON'DA DA KONSER VERMEK İSTİYORUM

 Türkiye'ye dönmek istediğini belirten  Perwer, "Ben hala topraklarıma gidemiyorum. Sadece Diyarbakır'a gitmek istemiyorum, Trabzon'a da gitmek istiyorum. Şarkılarım dostluğa , barışa, kardeşliğe yöneliktir. Bende insan sevgisi vardır. Ama geldiğim toplum, acı içerisinde. Kendi yarasının dermanını aramayan o yara ile ölür. Benimki budur derman aramak. Şartlar uygun olursa ben elbette giderim."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel