Trabzon'da da baskın: 7 tutuklama

Artvin'de, yurda kaçak yollarla akaryakıt, sigara ve et soktukları öne sürülen 7 kişi tutuklandı.Artvin'de, yurda kaçak yollarla akaryakıt, sigara ve et soktukları öne sürülen 7 kişi tutuklandı.Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organ

Trabzon'da da baskın: 7 tutuklama

Artvin'de, yurda kaçak yollarla akaryakıt, sigara ve et soktukları öne sürülen 7 kişi tutuklandı.

Artvin'de, yurda kaçak yollarla akaryakıt, sigara ve et soktukları öne sürülen 7 kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan istihbarat çalışmaları sonucunda, Hopa ilçesinde ikamet eden şüphelilerin oluşturduğu suç örgütünün, Gürcistan'dan temin ederek kaçak yollardan yurda soktukları sigara, akaryakıt ve et gibi ürünleri çeşitli illerde piyasaya sürdükleri belirlendi.

Hopa Cumhuriyet Savcılığı koordinesinde Hopa merkezli Rize ve Trabzon'u da kapsayan operasyonda, 26 kişi gözaltına alındı. Zanlılarla birlikte, yurda kaçak yollarla sokulduğu belirlenen 3 bin 520 litre akaryakıt, 7 bin 834 paket sigara, 450 kilo sakatat ve 631 kilo et ele geçirildi. Kaçakçılıkta kullanıldığı tespit edilen 8 araca da el konuldu.

Gözaltına alınan 26 şüpheliden 7'si Hopa'da çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel