Trabzon'da cuma günüde okullar tatil

Haber61 - Haber Merkezi - Trabzon’da dün gece şiddetli başlayan ve gündüzde devam eden kar hayatı etkilerken Eğitim hayatının da durdurdu. Dün okulları birgün tatil eden Trabzon valiliği bugün (Cuma) günününde tatil olduğunu açıkladı. Böylelikle okullar C

Trabzon'da cuma günüde okullar tatil

Haber61 - Haber Merkezi - Trabzon’da dün gece şiddetli başlayan ve gündüzde devam eden kar hayatı etkilerken Eğitim hayatının da durdurdu. Dün okulları birgün tatil eden Trabzon valiliği bugün (Cuma) günününde tatil olduğunu açıkladı. Böylelikle okullar Cumartesi Pazar’da eklenince 4 gün tatile girmiş oldu. 

İşte Resmi Açıklama - Okumak için tıklayın - 

     Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, son 24 saatten beri etkili olan kar yağışının ulaşımı olumsuz yönde etkilediğini ifade ederek, il genelindeki son durum hakkında açıklamalarda bulundu. Vali Öz yaptığı açıklamasında;
 
            “Dün akşamdan beri etkili olan kar yağışı nedeniyle il genelinde ulaşımda aksamalar meydana gelmekte, bazı bölgelere de elektrik verilememektedir. Ana sahil yolu ile ana sahil yolundan ilçe merkezlerine ulaşan yollarda Karayolları Bölge Müdürlüğü ekiplerimiz çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürmektedir.
 
            İl genelindeki tüm mahalle yollarının yaklaşık yüzde 80’ine ulaşım sağlanamamakta olup öncelikli ve zorunluluk arz eden yollar yoğun bir çalışma yapılmaktadır.
 
            Bunun yanında yaklaşık 120 mahallemize de kar ve olumsuz hava koşulları ile doğal engeller nedeniyle elektrik verilememekte olup, ilgili kurum çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürmektedir.
 
            Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle il genelindeki tüm okullarımızda İl Hıfzıssıhha Kurulu Kararı ile 09.01 2015 tarihinde öğrenime ara verilmiştir.
 
            Vali ayrıca kamu kurumlarında çalışan hamile, engelli ve kronik hastalığı olan personelin de 09.01.2015 günü idari izinli sayılacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel