Trabzon'da çöp alanı kapatıldı

Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, Şalpazarı yol ayrımında eski ve yeni sahil yolu arasındaki dolgu alanına dökülen çöplerin kireç dökülerek üzerinin toprakla kapatıldığını, bu alanın şimdilik yeşil alan olarak kullanılacağını söyledi. Çöplerin artık

Trabzon'da çöp alanı kapatıldı

Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, Şalpazarı yol ayrımında eski ve yeni sahil yolu arasındaki dolgu alanına dökülen çöplerin kireç dökülerek üzerinin toprakla kapatıldığını, bu alanın şimdilik yeşil alan olarak kullanılacağını söyledi.

Çöplerin artık Trabzon'daki tesise gönderildiğini ifade eden Uzun, ''Belediyeye 2 adet yeni çöp aracı aldık. Bu araçlar işimizi çok kolaylaştırdı. Yakın bir tarihte Yoroz mevkisine yapılacak çöp toplama ve aktarma istasyonu sayesinde Trabzon'a çöpler taşınmayacak'' dedi.

Belediyeye 460 bin lira değerinde tam donanımlı itfaiye aracı da aldıklarını kaydeden Uzun, ''Mevcut itfaiye aracıyla rutin işler yaparken her an olabilecek bir yangına müdahale riskli hale geliyordu. Yeni aldığımız itfaiye aracı ise hem yüksek binalara kadar çıkan merdiven, hem de trafik kazaları durumunda kesme ve parçalamaya yarayan sistemlerle donatılmış. İlçemize hayırlı olsun'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler