Trabzon'da çok sayıda yangın meydana geldi

Trabzon’da meydana gelen yangın olaylarında can kaybı ve yaralanmalar yaşanmazken, maddi zararlar meydana geldi.  Edinilen bilgilere göre, Trabzon’un Fatih Mahallesi’nde dün öğle saatlerinde meydana gelen yangında 500 metrekare alanda bunan meşe, kavak ve

Trabzon'da çok sayıda yangın meydana geldi
Trabzon’da meydana gelen yangın olaylarında can kaybı ve yaralanmalar yaşanmazken, maddi zararlar meydana geldi. 
 
Edinilen bilgilere göre, Trabzon’un Fatih Mahallesi’nde dün öğle saatlerinde meydana gelen yangında 500 metrekare alanda bunan meşe, kavak ve kızılagaçları bulunduğu arazi yandı. Can ve mal kaybının yaşanmadığı yangında, olay yerine çağrılan itfaiye ekibinin gelememesi üzerine Orman İşletme Şefliğinden Yangın Söndürme Aracı talep edildi. Olay yerine gelen görevliler tarafından Of ilçesinde daha büyük bir yangın olduğunun söylenmesinin ardından, müdahale edilmeyen yangın bir süre sonra kendiliğinden söndü.
 
AHŞAP EVDE YANGIN ÇIKTI
Trabzon’un Çaykara ilçesinde meydana gelen yangında M.T isimli şahsa ait iki katlı ahşap evde elektrik kontağındaki kaçak nedeniyle yangın çıktı. Yangın esnasında ev içinde bulunan eşyalar tamamen yanarak kül olurken, olayda can kaybı ve yaralanma olmadı. Yangın ekipleri tarafından kısa sürede söndürülen yangınla ilgili inceleme başlatıldı.
 
KAĞIT MENDİL YÜKLÜ TIR YANDI
Trabzon’un Of ilçesinde meydana gelen yangında, M.G. isimli şahsa ait kağıt mendil ve havlu yüklü TIR nedeni henüz belirlenemeyen bir şekilde yandı. Of İtfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangında 10 bin TL değerinde maddi zarar meydana geldi.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
 
AÇIK BIRAKILAN TÜP FACİA GETİRİYORDU
Trabzon’un Maçka ilçesinde meydana gelen yangında H.K. isimli şahsa ait iki katlı evin mutfağında bulunan tüpün açık bırakılması sonucu ocak üstünde bulunun tencere tutuşması sonucu yangın çıktı. Olayda can kaybı ve yaralanma yaşanmazken 8 bin TL değerinde maddi zarar meydana geldi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel