Trabzon'da çocuklar gönüllerince eğlendi

  Müzik garajını yaklaşık bin 500 çocuk katılırken etkinliklere, Sürmene Oylum İlköğretim Okulu, Sihirli Annem Anaokulundaki minikler ile Trabzon Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi’ndeki engelli bireyler de katıldı. Perküsyon-ritim atölyesi eşliğinde

Trabzon'da çocuklar gönüllerince eğlendi

 

 
Müzik garajını yaklaşık bin 500 çocuk katılırken etkinliklere, Sürmene Oylum İlköğretim Okulu, Sihirli Annem Anaokulundaki minikler ile Trabzon Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi’ndeki engelli bireyler de katıldı. Perküsyon-ritim atölyesi eşliğinde hep birlikte müzik yaptılar. Tazmanya Canavarı ve Tweety ile bazen dans ettiler bazen de çizgi film izlediler. Çocuklar ayrıca, bol bol fotoğraf çektirerek bu keyifli günü ölümsüzleştirdiler.
Forum Trabzon’da ritim seslerine çocukların şen kahkahalarının eşlik ettiği etkinliklere, küçük ziyaretçiler kadar aileleri de büyük ilgi gösterdi.
 
 
 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel