Trabzon'da çocuk gelin vakası!

Haber61.Net - Haber Merkezi - Bir süre önce haber merkezimiz tarafından duyurulan Düzköy İlçesindeki "Çocuk Gelin" hadisesine tepkiler çığ gibi devam ediyor. CHP, Trabzon Ortahisar İlçesi Başkanı Ahmet Kaya, " Bugün Egemenlik, yani yönetme yetkisinin, pad

Trabzon'da çocuk gelin vakası!
Haber61.Net - Haber Merkezi - Bir süre önce haber merkezimiz tarafından duyurulan Düzköy İlçesindeki "Çocuk Gelin" hadisesine tepkiler çığ gibi devam ediyor. CHP, Trabzon Ortahisar İlçesi Başkanı Ahmet Kaya, " Bugün Egemenlik, yani yönetme yetkisinin, padişahtan ulusa geçtiği, Türk İnsanının kul olmaktan çıkıp yurttaş olmanın ve kendi kendini yönetmenin bilincine vardığı, babadan oğula geçen saltanat yönetimini terk ettiği, Milli Egemenliğin sembolü olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı 23 Nisan’ın 94.Yıl dönümüdür. "dedi. 
 
Kaya, " Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK Milli Egemenliği; “Ben yaşabilmek için mutlaka bağımsız bir milletin evladı kalmalıyım. Bu sebeple Milli Bağımsızlık bence bir hayat meselesidir. Millet ve memleketin menfaatleri icap ettirirse, insanlığı teşkil eden milletlerden her biriyle medeniyet icabı olan dostluk ve siyaset münasebetlerini büyük bir hassasiyetle takdir ederim. Ancak, benim milletimi esir etmek isteyen herhangi bir milletin, bu arzusundan vazgeçinceye kadar, amansız düşmanıyım.”diye ifade etmiştir."ifadelerini kullandı. 
 
Kaya, " Türk Milleti Atasının bu sözleri ışığında; Sahip olduklarının değerini bilerek, kendine güvenerek, sorunlar karşısında yılmayarak, yorulmayarak Atatürk ilke ve devrimlerini temel alan Cumhuriyetimizi bu niteliğiyle yaşatarak, bölünmez bütünlüğünü koruyarak, toplumsal barışı sürekli kılarak aydınlık yarınlara emin adımlarla yürümek zorundadır. İnsanlığın ortak umudu, geleceği ve en kıymetli hazinesi olan yavrularımızın “çocuk gelinler ve çocuk işçiler” olmadığı bir Türkiye dileğiyle, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı başta çocuklarımız olmak üzere tüm ulusumuza kutlu olsun."dedi. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel