Trabzon’da Çirkinli operasyon başarılı

Trabzon İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık Şube Müdürlüğü ile Araklı İlçe Jandarma komutanlığının ortaklaşa düzenledikleri operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.Elde edilen bilgiye göre Araklı İlçesinin Değirmenci köyünden ihbarı değerlend

Trabzon’da Çirkinli operasyon başarılı

Trabzon İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık Şube Müdürlüğü ile Araklı İlçe Jandarma komutanlığının ortaklaşa düzenledikleri operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Elde edilen bilgiye göre Araklı İlçesinin Değirmenci köyünden ihbarı değerlendiren Jandarma ekipleri köyde yaşayan S. K. isimli şahsın evinde ve arabasında yapmış olduğu aramalarda 2 kilo esrar 600 gr bonzai adı verilen uyuşturucu madde ele geçirildi.

Jandarma ekipleriyle birlikte sürekli uyuşturucu operasyonlarına çıkan Çirkin  isimli Narkotik köpeği evde ve arabada yapılan aramalarında ardından S.K’nın yanına geldiğinde huysuzlaşması dikkatten kaçmadı. Jandarma ekipleri S.K’nın üzerinde yapmış olduğu aramada makat bölümüne sokulmuş 200 adet extacy uyuşturucu hap ele geçirildi.

1313158464_1_w480.jpg

Uyuşturucu taciri şahıs tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Böylelikle Trabzon İl jandarma’ya bağlı Kaçakçılık ve Organize suçlar komutanlığı uyuşturucuya karşı kararlı duruşuna bir yenisini daha eklemiş oldu. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler