Trabzon'da cinsel istismara 15 yıl

Trabzon'da, 10 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen 52 yaşındaki Ali T., 15 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.Olay Maçka İlçesi Eskala Yaylası'nda 3 yıl önce meydana geldi. İddiaya göre, Ali T. arkadaşları ile gezen o z

Trabzon'da cinsel istismara 15 yıl

Trabzon'da, 10 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen 52 yaşındaki Ali T., 15 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Olay Maçka İlçesi Eskala Yaylası'nda 3 yıl önce meydana geldi. İddiaya göre, Ali T. arkadaşları ile gezen o zaman 10 yaşında olan S.A.'yı yanına çağırdıktan sonra inşaat halindeki evin alt katına götürüp kapıyı kilitleyerek alıkoydu.

Mağdur S.A.'nın bağırması üzerine serbest bırakan Ali T., küçük çocuğa kimseye söylememesi için 5 lira para verdi.

Ali T., S.A.'yı bir gün sonra yine arkadaşları ile Oyun oynarken yanına çağırdı, bir başka eve götürerek burada da cinsel istismarda bulundu. Olayı küçük çocuğun ailesinin öğrenmesi sonrasında gözaltına alınan Ali T.'nin eylemini birçok kez tekrarlandığı ve S.A.'yı cinsel amaçlı olarak alıkoyduğu, küçük kızın ruh sağlığının bozulduğu tespit edildi.

Trabzon 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya tutuklu sanık Ali T. ve mağdur S.A.'nın avukatları katıldı.

Davayı karara bağlayan mahkeme heyeti, Ali T.'yi, mağdur S.A.'ya karşı eyleminden dolayı 'alıkoyma' suçundan 3 yıl 1 ay 15 gün, 'cinsel istismar' suçundan da 12 yıl 6 ay olmak üzere toplam 15 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasına çarptırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler